Welkom als steunpunt JV-Mobiliteitsservice

Over JV-Mobiliteitsservice

Na 16 jaar werkzaam te zijn geweest bij een bergingsbedrijf ook wel sleepdienst genoemd en de pechhulp verlening ben ik sinds 1-9-2016 voor mezelf begonnen met jv-mobiliteitsservice te Deventer, ook wel bekend als yellowtruck.

Ik ben gespecialiseerd in alle vormen van auto transport tot 4000kg. Of u nu een probleem of schade hebt met uw auto, motor, aanhanger of caravan, ik los het professioneel en vakkundig voor u op. Ook voor de pechhulp sta ik voor u klaar,of u nu een lege accu heeft of een lekke band. Bij een lekke band kan ik hem indien mogelijk repareren, als dat niet mogelijk is en u heeft geen reserveband dan kan ik u ook s’avonds een bandenwissel aanbieden tegen een normale prijs. Of ik breng u voor hetzelfde geld door naar de garage van uw keuze binnen de regio van 50km. Alles boven de 50km komt er €1,- per km bij ex btw.

Ik ben hoofdzakelijk werkzaam in Deventer, Apeldoorn en Zutphen maar ook in de rest van het land kan ik uw (schade)auto, motor, aanhanger of caravan komen halen. Laat mij uw taxi naar huis of de garage zijn.

Problemen bestaan niet, uitdagingen wel.
Laat uw probleem mijn uitdaging zijn.

Bij mij kunt vindt u de zelfde kwaliteit en professionaliteit als bij een bergingsbedrijf.

Ook voor uw gerestaureerde of ongerestaureerde oldtimer of trekker bent u bij de yellowtruck aan het juiste adres. Zelfs als de kippen er nog inzitten.

Of het nu gaat over autotransport of pechhulp, bij jv-mobiliteitsservice bent u altijd aan het juiste adres. Een sleepdienst met een glimlach. Uiteraard is uw voertuig tijdens het transport door mij verzekerd.
De kracht van Jv-mobiliteitsservice

-pechhulp
-oldtimer vervoer
-trekker vervoer (tot 4000kg en 2.80 h)
-rolbaar of niet rolbaar(dus ook met geblokkeerde wielen of een afgebroken wiel )
-schade auto’s
-24×7 beschikbaar

R&P batterijen B.V.

De Accu speciaalzaak in Purmerend en omgeving

Lees meer

Partners gezocht

Starthulp Nederland is op zoek naar nieuwe partners door heel Nederland.   Starthulp Nederland is een verzamelwebsite vo...

Lees meer
Meer nieuws