Steunpunten

Bergnet Aalsmeer 24/7 +319000393

Zijdstraat,

Aalsmeer , Noord-Holland

Bergnet Aalsmeer 24/7

 

 

 

 

 

 

 

Pechhulp nodig in Aalsmeer? Bergnet helpt!

Staat u met autopech in Aalsmeer?

Heeft u net gezwommen bij de Waterlelie of een bezoek gebracht aan de Watertoren Aalsmeer en ziet u dat uw auto een lekke band heeft? Wanneer u niets geregeld heeft voor pechhulp is het goed te weten dat Bergnet hulp biedt. Tegen een vast bedrag per opdracht kunnen wij uw band maken of verwisselen.

Bel de pechhulplijn 0900-0393 of gebruik de online Pechhulp App.
 

Autopecht in de buurt van Aalsmeer

Aalsmeer is slechts enkele kilometers verwijderd van onze vestiging in Amsterdam Zuidoost. Onze hulp kan in veel gevallen al binnen een half uur bij u aan wezig zijn!

U betaalt bij ons online, cash en in sommige hulpverleningsvoertuigen per PIN. Als wij er niet in slagen om uw auto te repareren krijgt u zonder bij te betalen een transport aangeboden van 25 kilometer vanaf de pechlocatie.

Jaarlijks help Bergnet > 10.000 keer mensen met autopech. Voorbeelden hiervan zijn: uw auto start niet, een lege accu, een lekke band, mensen die verkeerd getankt hebben of mensen die hun autosleutel in de auto hebben laten liggen.
 

Pechhulp van Bergnet

Onze hulpverleningsvoertuigen zijn uitgerust met een uitgebreide toolkit om de meest voorkomende pechoorzaken te verhelpen. Indien wij uw auto niet kunnen repareren kunnen wij u en uw auto direct meenemen. Afhankelijk van hoe de hulp tot stand is gekomen brengen wij uw auto naar de (merk)dealer of garage van uw voorkeur. Dit kan direct, maar ook kunnen wij uw auto veilig stellen op één van onze eigen locaties totdat u weet naar welke garage of dealer wij uw auto mogen brengen.

R&P batterijen B.V.

De Accu speciaalzaak in Purmerend en omgeving

Lees meer

Partners gezocht

Starthulp Nederland is op zoek naar nieuwe partners door heel Nederland.   Starthulp Nederland is een verzamelwebsite vo...

Lees meer
Meer nieuws