Steunpunten

Bergnet Aerdenhout 24/7 +319000393

Kortelaan,

Aerdenhout, Noord-Holland

Bergnet Aerdenhout 24/7

 

 

 

 

 

 

 

 

Pechhulp nodig in Aerdenhout

Staat u met een lege accu of een lekke band in de buurt van Aerdenhout? Dat is erg vervelend, maar geen nood. Bergnet helpt u graag zodat u weer snel op weg kunt naar uw bestemming. Bel 0900-0393 voor directe pechhulp. Ook kunt de Pechhulp App van Bergnet inschakelen wanneer u met autopech langs de weg staat.

 

Autopech omgeving Aerdenhout

De pechhulpverlening van Bergnet is 24/7 open en voor iedereen beschikbaar. Ook als u geen verzekering heeft, een mobiliteitsgarantie of een abonnement bij een pechhulpverlener. Bergnet helpt u te allen tijde. Wanneer u naar 0900-0393 belt, staat er hoogstwaarschijnlijk binnen een half uur een monteur bij u ter plekke om te helpen bij autopech.

 

Pechhulp van Bergnet

De pechhulpservice van Bergnet is zeer flexibel. U heeft geen nare spoedlidmaatschappen of abonnementen nodig om een beroep te doen op onze dienstverlening. Bij ons betaalt u simpelweg per gegeven opdracht. Een betaling voldoen kan per pin, contant of achteraf via internetbankieren. De vestgingen van Bergnet zijn te vinden over heel Nederland, namelijk in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Blaricum, Haarlem en Lelystad.

 

 

R&P batterijen B.V.

De Accu speciaalzaak in Purmerend en omgeving

Lees meer

Partners gezocht

Starthulp Nederland is op zoek naar nieuwe partners door heel Nederland.   Starthulp Nederland is een verzamelwebsite vo...

Lees meer
Meer nieuws