Steunpunten

Profile Car & Tyreservice Willems/Wals +31206822238

Jan van Galenstraat 4, 1051KM

Amsterdam, Noord-Holland

Openingstijden


  • Maandag: 08:00 - 17:00
  • Dinsdag: 08:00 - 17:00
  • Woensdag: 08:00 - 17:00
  • Donderdag: 08:00 - 17:00
  • Vrijdag: 08:00 - 17:00
  • Zaterdag: 08:00 - 12:00
  • Zondag: Gesloten

Profile Car & Tyreservice Willems/Wals

 

 

 

 

 

 

 

 

Winterbanden, zomerbanden, autobanden, velgen, auto onderhoud en APK bij Profile Tyrecenter Willems-Wals in Amsterdam.

 

Onze medewerkers heten u van harte welkom bij Profile Tyrecenter Willems in Amsterdam.

 

Met onze gerenommeerde vestiging in Amsterdam zijn wij dé autobanden, velgen en auto-onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn hyperspecialist in banden voor alle soorten voertuigen zoals auto's, trucks, landbouw en industrie. Natuurlijk kunnen wij u uitgebreid adviseren op het gebied van winterbanden en zomerbanden. Koopt u online uw autobanden? Dan kunt u ervoor kiezen uw nieuwe winterbanden of zomerbanden bij ons te monteren. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis over banden kunnen wij u altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

 

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden

Bij onze vestiging in Amsterdam kunt u terecht voor een groot aanbod winterbanden en zomerbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

 

Lichtmetalen velgen en banden met velgen, koop online combinaties of in onze vestiging in Amsterdam

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Tyrecenter Willems-Wals aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Amsterdam terecht voor advies.


APK keuring in Amsterdam

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Tyrecenter Amsterdam kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.


Auto-onderhoud in Amsterdam

Voor auto-onderhoud bent u eveneens bij de Profile Tyrecenter Willems-Wals in Amsterdam aan het juiste adres. Onze vestiging is  voorzien van een compleet auto service- en dienstenpakket, waaronder onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en APK-keuringen, airco service, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Tyrecenter betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

 

Hiernaast kunnen wij u met nog veel meer van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail. Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging in Amsterdam!


Profile Car & Tyreservice Willems/Wals
Jan Van Galenstraat 4
1051 KM Amsterdam
020-6822238
http://www.profiletyrecenter.nl/vestigingen/43/Willems-Wals/Amsterdam

R&P batterijen B.V.

De Accu speciaalzaak in Purmerend en omgeving

Lees meer

Partners gezocht

Starthulp Nederland is op zoek naar nieuwe partners door heel Nederland.   Starthulp Nederland is een verzamelwebsite vo...

Lees meer
Meer nieuws