Steunpunten

Bergnet Dronten 24/7 +319000393

De Noord,

Dronten, Flevoland

Bergnet Dronten 24/7

 

 

 

 

 

 

 

 

Pech in Dronten? Bel Bergnet!

Loopt u net na het winkelen De Noord op waar uw auto geparkeerd staat en merkt u op dat uw auto een lekke band heeft? Of heeft u net gewinkeld of boodschappen gedaan bij de Albert Heijn of de Jumbo en valt u op dat u de lichten van uw auto aan heeft laten staan? Bel Bergnet en een van onze specialisten staat binnen 30 minuten bij u en uw auto.
Bel snel 0900-0393 of maak gebruik van onze handige Pechhulp App om meteen hulp in te schakelen. Bij Bergnet zit u nergens verplicht aan vast. Bergnet helpt voor een vast bedrag per opdracht. Dus een lidmaatschap is niet noodzakelijk. Vanuit vestigingen door heel Nederland hebben wij altijd en snel een specialist bij u ter plaatse.

 

Autopech rondom Dronten

24/7 staan onze monteurs paraat om u direct te kunnen voorzien van pechhulp. Zelfs zonder verzekering, mobiliteitsgarantie of abonnement helpen wij u snel op weg. Mocht het niet mogelijk zijn om het probleem ter plekke te verhelpen, wij slepen uw auto gewoon naar uw huis of naar onze dichtstbijzijnde garage. De pechhulp service van Bergnet is zonder vervelende abonnementen of contracten waar u aan vast zit. U betaalt per uitgevoerde opdracht. Bel 0900-0393 voor pechhulp zonder grenzen.

 

Bergnet biedt directe pechhulp

De monteurs van Bergnet zijn binnen 30 minuten op locatie. Natuurlijk kan het zo zijn dat u niet contant kunnen betalen. Maar dat is geen enkel probleem, bij Bergnet heeft u de mogelijkheid om conant, per pin of via internetbankieren af te rekenen. Dankzij ons filliaal onder andere in Lelystad zijn onze monteurs altijd binnen handbereik voor pechhulp verlening in de buurt van Dronten.

 

 

R&P batterijen B.V.

De Accu speciaalzaak in Purmerend en omgeving

Lees meer

Partners gezocht

Starthulp Nederland is op zoek naar nieuwe partners door heel Nederland.   Starthulp Nederland is een verzamelwebsite vo...

Lees meer
Meer nieuws