Steunpunten

Bergnet Harderwijk 24/7

 

 

 

 

 

 

 

 

Autopech in Harderwijk? Bergnet helpt!

 

Bent u in Harderwijk of omgeving en heeft u pechhulp nodig?
Bel de pechhulplijn 0900-0393 of gebruik de online Pechhulp App van Bergnet.
 Bergnet kan in ca. 30 minuten bij u in Harderwijk ter plaatse zijn om pechhulp te verlenen.

 

Pechhulp rondom Hardewijk

Voorbeeld: u heeft de dag doorgebracht in het Dolfinarium Harderwijk. Het is gezellig en u besluit om in de binnenstad van Harderwijk nog even een hapje te gaan eten. Na afloop verlaat u het restaurant aan de Vischmarkt en stapt in uw auto om naar huis te rijden. De indicator geeft aan dat u net voldoende brandstof heeft om thuis te komen, maar u besluit het risico niet te nemen en tankt hem nog even vol bij het tankstation aan de Verkeersweg in Harderwijk. In uw haast vult u de tank per ongeluk met benzine in plaats van diesel. Wat moet u doen?

Start de auto niet, zet zelfs het contact niet aan. Zo voorkomt u dat de benzine de dieselmotor wordt ingepompt. Bel de pechhulplijn 0900-0393. Bergnet pompt de brandstoftank weer leeg.

 

Bergnet pechhulp

Onze monteurs zijn vaak binnen een half uur ter plekke. Wij laten u nooit lang wachten. Mocht u nou tevergeefs niet contant kunnen betalen? Dan is dat geen enkel probleem, bij Bergnet heeft u de mogelijkheid om conant, met de pin of via internetbankieren af te rekenen. Mede dankzij onze verdeelde ligging door heel Nederland onder andere in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Blaricum, Haarlem en Lelystad zijn onze monteurs altijd binnen handbereik.

 

 

R&P batterijen B.V.

De Accu speciaalzaak in Purmerend en omgeving

Lees meer

Partners gezocht

Starthulp Nederland is op zoek naar nieuwe partners door heel Nederland.   Starthulp Nederland is een verzamelwebsite vo...

Lees meer
Meer nieuws