Steunpunten

Bergnet Landsmeer 24/7 +319000393

Purmerland,

Landsmeer, Noord-Holland

Bergnet Landsmeer 24/7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Staat u met autopech in Landsmeer?

Met vestigingen in Almere, Amersfoort, Amsterdam, Blaricum, Haarlem en Lelystad ligt Bergnet op zeer strategische plekken in Nederland. Op die manier kunnen onze monteurs vaak binnen 30 minuten bij u ter plekke zijn. Zo ook als u in Landsmeer met autopech staat. Voor pechhulp belt u naar 0900-0393 of maakt u gebruik van de Pechhulp App.

 

Pechhulp nodig in Landsmeer

Heeft u een heerlijke zondag gewandeld in natuurgebied Het Twiske, maar wilt uw auto niet meer starten? Bergnet helpt u graag weer op weg. Ook bij een lekke band of andere problematiek aan uw auto kunt u op ons rekenen.

 

Verzorgingsgebied Bergnet

Doordat Bergnet twee vestigingen heeft in Noord-Holland kan Bergnet u van dienst zijn in en rondom Landsmeer. Wilt u meer weten over de dienstverlening op het gebied van autopech neem dan een kijkje op de uitgebreide pechhulp-pagina. Onze monteurs zijn vaak binnen een half uur ter plekke. Mocht u nou tevergeefs niet contant kunnen betalen? Dan is dat geen enkel probleem, bij Bergnet heeft u de mogelijkheid om conant, met de pin of via internetbankieren af te rekenen.

 

 

Nieuwe partner: Quartel B.V.

De mannen van Quartel B.V. staan 24 uur voor u klaar!     

Lees meer

Partners gezocht

Starthulp Nederland is op zoek naar nieuwe partners door heel Nederland.   Starthulp Nederland is een verzamelwebsite vo...

Lees meer
Meer nieuws