Steunpunten

Bergnet Leusden 24/7 +319000393

Maanweg,

Leusden, Utrecht

Bergnet Leusden 24/7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pechhulp in Leusden nodig? Bel Bergnet

Dringend pechhulp nodig in de buurt van Leusden? Aarzel geen seconde langer en neem contact op met het team van Bergnet. U kunt ons 24/7 telefonisch bereiken op 0900-0393 of via de Pechhulp App. Om een beroep te doen op onze dienstverlening heeft u geen mobiliteitsgarantie, verzekering of lidmaatschap nodig. Ons staat klaar voor iedereen, altijd.

 

Pechhulp A28 Leusden

Staat u langs de A28 met autopech ter hoogte van Leusden? Of heeft u een lekke band of een lege accu? Bergnet helpt u graag weer op weg. Onze flexibele pechhulpverlening is 24/7 bereikbaar en ons team van vriendelijke en gekwalificeerde monteurs is vaak binnen een half uur ter plaatse om u te helpen.

 

Pechhulp van Bergnet

De pechhulp van Bergnet is uniek in zijn vorm. U hoeft geen lidmaatschap bij ons af te sluiten voor die paar keer in uw leven dat u autopech heeft. Bij ons betaalt u simpelweg per keer dat u ons daadwerkelijk nodig heeft. Betalen kan dan ook contant, per pin of achteraf via internetbankieren. De vestigingen van Bergnet zijn te vinden in Amersfoort, Almere, Amsterdam, Blaricum, Haarlem en Lelystad.

 

 

R&P batterijen B.V.

De Accu speciaalzaak in Purmerend en omgeving

Lees meer

Partners gezocht

Starthulp Nederland is op zoek naar nieuwe partners door heel Nederland.   Starthulp Nederland is een verzamelwebsite vo...

Lees meer
Meer nieuws