Steunpunten

Bergnet Muiderberg 24/7 +319000393

Meerkade,

Muiderberg, Noord-Holland

Bergnet Muiderberg 24/7

 

 

 

 

 

 

 

 

Pechhulp nodig in Muiderberg?

Behoeft u pechhulp in de buurt van Muiderberg? Bel dan Bergnet op 0900-0393 voor assistentie bij autopech. Ook kunt u gebruikmaken van de handige Pechhulp App. De pechhulpservice van Bergnet is 24/7 bereikbaar voor iedereen. Zelfs als u geen mobiliteitsgarantie, verzekering of lidmaatschap heeft.

 

Pechhulp rondom Muiderberg

Wanneer u een met een lekke band of lege accu staat, in omgeving Muiderberg, aarzel dan geen moment en neem contact op met de pechhulpverlening van Bergnet. Vaak kunnen onze monteurs al binnen een half uur bij u ter plaatse zijn. U wordt ook geholpen door Bergnet bij u op de oprit, uiteraard zitten hier geen extra kosten aan verbonden.

 

De pechhulp van Bergnet

De pechhulp van Bergnet is zeer flexibel. 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat ons team voor u klaar. U kunt te allen tijde een beroep doen op onze pechhulp. U heeft geen lidmaatschap nodig. Betalen doet u per keer dat u hulp nodig heeft, dit kan per pin, contant of via internetbankieren. Mogen wij u weer op weg helpen? De vestigingen van Bergnet liggen verspreid door het hele land. Ze zijn te vinden Almere, Amersfoort, Amsterdam, Blaricum, Lelystad en Haarlem.

 

 

R&P batterijen B.V.

De Accu speciaalzaak in Purmerend en omgeving

Lees meer

Partners gezocht

Starthulp Nederland is op zoek naar nieuwe partners door heel Nederland.   Starthulp Nederland is een verzamelwebsite vo...

Lees meer
Meer nieuws