Steunpunten

Bergnet Utrecht 24/7 +319000393

Knipstraat,

Utrecht, Utrecht

Bergnet Utrecht 24/7

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u nú pechhulp nodig in Utrecht? Bergnet Helpt!

Staat u nu met autopech in Utrecht? Bel Bergnet 0900-0393 voor hulp bij pech of gebruik de online Pechhulp App.

  • Bergnet helpt 24/7 bij pech onderweg.
  • Eenmalig contant betalen, online of met PIN.
  • Geen contract.
  • Geen lidmaatschap.
     

Pechhulp in de buurt van Utrecht

Voorbeeld: u heeft uw auto op P+R Westraven aan de rand van Utrecht neergezet en gaat met de tram de binnenstad in. Lekker browsen in Hoog Catharijne, de Domtoren beklimmen en tot slot uitrusten op een terrasje aan de Oude Gracht. U neemt de tram terug naar de parkeergarage.

U stapt in uw auto en start, maar er gebeurt niks. Zou het een lege accu zijn? Of de dynamo? Daar staat u dan, aan de rand van Utrecht en u kunt niet weg. Gelukkig kan Bergnet u starthulp geven. U kunt 24 uur per dag bij ons terecht voor hulp bij autopech. Zonder lidmaatschap.
 

Pechhulp service van Bergnet

Vaak zijn onze monteurs binnen een half uur ter plekke.
Heeft u geen contant geld op zak? Dan is dat geen enkel probleem, bij Bergnet heeft u de mogelijkheid om contant, met de pin of via internetbankieren af te rekenen. U zit hierdoor ook nooit verplicht vast aan een lidmaatschap. U kunt makkelijk beroep doen op eenmalige pechhulp service van Bergnet. Mede dankzij onze verdeelde ligging door heel Nederland zijn onze monteurs altijd binnen handbereik.

 

R&P batterijen B.V.

De Accu speciaalzaak in Purmerend en omgeving

Lees meer

Partners gezocht

Starthulp Nederland is op zoek naar nieuwe partners door heel Nederland.   Starthulp Nederland is een verzamelwebsite vo...

Lees meer
Meer nieuws