Steunpunten

Bergnet Vinkeveen 24/7 +319000393

Heulweg,

Vinkeveen, Utrecht

Bergnet Vinkeveen 24/7

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu pechhulp nodig in Vinkeveen?

Eindelijk een dagje ertussen uit in Vinkeveen, heerlijk genoten op één van de vele zand eilanden in de Vinkeveense plassen. Net op weg naar huis en plots houdt uw auto ermee op. Daar staat u dan met pech langs de A2. Typische gevallen die Bergnet dagelijks mee maakt. Of het u nu stilstaat langs de kant door een lege accu of een lekke band, Bergnet helpt u weer op weg. Bel zo snel mogelijk 0900-0393. Of maak gebruik van de Pechhulp App van Bergenet. Normaliter zijn wij binnen een half uur op locatie.


Autopech omgeving Vinkeveen

Wij leveren 24/7 pechhulp service. Als u in omgeving Voorthuizen bent gestrand zorgen wij dat binnen 30 minuten een monteur aanwezig is.
Het maakt niet uit of u nu verkeerd getankt heeft of domweg de sleutel in de auto heeft laten zitten. Bergnet heeft voor alle onenigheden een vlotte oplossing. Zelfs als u zonder verzekering, mobiliteitsgarantie of wegenwacht abonnement rijdt. Ook dan kunt u ervan uit gaan dat u snel uw weg kunt vervolgen. Bel 0900-0393 voor directe pechhulp. Mocht de ernst van de zaak zo extreem zijn dat wij uw auto niet ter plekke kunnen repareren. Dan brengen wij uw auto naar de garage van uw voorkeur.


Pechhulp van Bergnet

Bij Bergnet bent u niet verplicht tot het afsluiten van spoedlidmaatschappen of andere dure abonnementen. Iedereen kan beroep doen op onze dienstverlening, wij maken geen onderscheid. U betaalt simpel per uitgevoerde opdracht. Betaling is mogelijk met pin, contant of achteraf via ideal. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn hebben wij door heel Nederland vestigingen, ondermeer in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Blaricum, Haarlem en Lelystad.

 

 

R&P batterijen B.V.

De Accu speciaalzaak in Purmerend en omgeving

Lees meer

Partners gezocht

Starthulp Nederland is op zoek naar nieuwe partners door heel Nederland.   Starthulp Nederland is een verzamelwebsite vo...

Lees meer
Meer nieuws