Steunpunten

Bergnet Zaandam 24/7 +319000393

Sportlaan,

Zaandam, Noord-Holland

Bergnet Zaandam 24/7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Staat je nú met autopech in Zaandam? Bergnet helpt!

 

Autopech en niets geregeld. Geen pechhulp verzekering of lidmaatschap. Geen nood, Bergnet helpt elke automobilist bij pech. Met vestigingen in Haarlem en Amsterdam Zuidoost kunnen wij bijna altijd binnen een half uur in Zaandam ter plaatst zijn. 
 

Pechhulp in Zaandam

Het overkomt je! Een willekeurige zaterdag. Je bent net bij de bouwmarkt geweest op de Symon Spierweg en je wilt, nadat je nog even snel een broodje hebt gegeten bij de lunchroom aan de Pieter Ghijsenlaan weer naar huis om te klussen? Bij de auto aangekomen kom je tot de ontdekking dat je bij het inladen van je klus spullen ook je autosleutels in de kofferbak hebt gegooid! Wat nu? Je hebt geen pechhulp lidmaatschap en bent ook niet verzekerd voor pech.
 

De service van Bergnet

In gevallen zoals bovenstaande is het prettig dat je bij Bergnet terecht kunt. Bij ons betaal je per opdracht. Dit kan contant, in sommige auto's met PIN of online! Als wij je auto niet open krijgen, krijg je zonder meerkosten een transport aangeboden van 25 kilometer vanaf de pech locatie!

Heb je nu verkeerd getankt of sta je met een lege accu ook dan helpen wij je graag. Ook in Zaandam! Neem contact met ons op via de pechhulplijn 0900-0393 of gebruik onze handige online Pechhulp App.

 

 

Nieuwe partner: Accu Start & Banden Service Hilversum

De mannen van Accu Start & Banden Service Hilversum staan 24 uur voor u klaar! Bereikbaar op: 0628256056  ...

Lees meer

Partners gezocht

Starthulp Nederland is op zoek naar nieuwe partners door heel Nederland.   Starthulp Nederland is een verzamelwebsite vo...

Lees meer
Meer nieuws