Steunpunten

DSR Cars Zwijndrecht +31788427470

Dirck Uytenboogaertstraat 2, 3331ES

Zwijndrecht, Zuid-Holland

Openingstijden


  • Maandag: 08:00 - 17:00
  • Dinsdag: 08:00 - 17:00
  • Woensdag: 08:00 - 17:00
  • Donderdag: 08:00 - 17:00
  • Vrijdag: 08:00 - 17:00
  • Zaterdag: 09:00 - 13:00
  • Zondag: Gesloten

DSR Cars Zwijndrecht

 

 

 

 

 

 

 

DSR

Wie zijn wij? Wij zijn DSR cars gevestigd te Zwijndrecht. We zijn een snel groeiend bedrijf met een team, dat over ruime ervaring in de autobranche beschikt. 
Allereerst beschikken wij over een jarenlange ervaring in onderhoud van diverse merken waardoor uw auto, van welk merk dan ook, bij ons in de juiste handen is. 

Daarnaast hebben wij in de loop der jaren diverse uiteenlopende contacten opgedaan binnen de automotive. Een interessant netwerk dat er voor zorgt dat 
wij u vaak de goedkopere en betere auto's kunnen aanbieden. 

Dit uitgebreide netwerk, een neus voor handel en vooral technisch verstand van zaken vormen de ingrediënten van het succes van DSR Cars. Wij zijn dagelijks met veel plezier voor u op zoek naar interessante en unieke auto's om onze voorraad voldoende op peil te houden. Tegelijkertijd kunnen wij u in onze goed uitgeruste werkplaats u op alle gebieden uitstekend van dienst zijn: van airco service, APK tot klein of groot onderhoud, DSR houdt u betaalbaar mobiel!

Een interessante voorraad betekent voor ons een voorraad met voor ieder wat wils, van klein tot groot, van station tot SUV of van MPV tot cabrio. Wel allemaal met één overeenkomst: value for money of in gewoon Nederlands: waar voor uw geld. Alle auto's worden in onze werkplaats direct aan een kundige inspectie onderworpen, zodat wij weten wat wij u aanbieden. Wij vinden het heel belangrijk om auto's te presenteren die niet alleen in een uitstekende staat verkeren, maar daarnaast in iedere prijsklasse de verwachtingen van de klant kunnen overtreffen. Veel auto voor een scherpe prijs dus!

Graag begroeten wij u een keer in onze showroom!

DSR Cars
Dirck Uytenboogaertstraat 2
3331 ES  Zwijndrecht
Email: info@dsrcars.nl
Tel: 078 - 8 42 74 70

http://www.occasionszwijndrecht.nl/

R&P batterijen B.V.

De Accu speciaalzaak in Purmerend en omgeving

Lees meer

Partners gezocht

Starthulp Nederland is op zoek naar nieuwe partners door heel Nederland.   Starthulp Nederland is een verzamelwebsite vo...

Lees meer
Meer nieuws